torstai 13. elokuuta 2009

Ruohosipuli-juusto-coctailpalat



Coctailpalojen ohje Canelialta. Ja taas löytyi uusi rakkauden kohde ruokamaailmassa: Valion 3 juustoa -ruokakerma

1 muna
½ dl (tai vähän yli) Valion 3 juustoa -ruokakermaa
½ dl juoksevaa margariinia
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1½ dl emmental-raastetta
tuoretta ruohosipulia
yrttitarhan maustesekoitusta (Santa Maria)
suolaa

Vatkaa kananmunan rakenne rikki kulhossa. Mittaa joukkoon ruokakerma, juokseva margariini sekä jauhojen ja leivinjauheen seos ja sekoita tasaiseksi. Lisää juustoraaste ja mausta lopuksi oman maun mukaan silputulla ruohosipulilla, yrttimaustesekoituksella ja ripauksella suolaa.

Voitele muffinssipellin koloset kevyesti ja jaa taikina niihin pikkulusikan avulla. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla 12-14 minuuttia. Kumoa cocktailpalat vuoasta, kun ne ovat hieman jäähtyneet.

Koristelutahna:

½ dl kuohukermaa
75 g ruohosipulituorejuustoa

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuusto huolellisesti sen joukkoon. Pursota tahnasta pienet ruusukkeet jäähtyneiden cocktailpalojen päälle.

3 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää. Täytyykin laittaa kokeiltavien reseptien listalle :) Oikein hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  2. Kiva, että kokeilit reseptiä; toivottavasti lopputulos miellytti! : ) Minäkin olen aivan ihastunut tuohon juustoiseen ruokakermaan, kerrassaan mainio tuote.

    VastaaPoista
  3. Nää on varmasti tosi hyviä! :)

    VastaaPoista