perjantai 4. heinäkuuta 2014

Panini-leipäset






Vietimme juhannusta ystävien luona. Hauskasta illasta huolimatta tarjottavat eivät tänä vuonna olleet oikein kuvauskelpoisia, joten postaankin sen sijaan juhannussunnuntain iltapalan. Kesällä ykkösjuttu on ulkona syöminen ja ruoan valmistaminen. Savustuspönttö on ollut meillä talvesta lähtien ahkerassa käytössä, ja ilman savustushaketta se toimii myös kevyenä grilliversiona. Sähkökäyttöinen savustuspönttö sijaitsee meillä parvekkeella, jossa sitä on kätevä käyttää sateellakin.

Tällä kertaa tällä "grillillä" valmistui herkullisia panineja. Voileipägrillillä onnistuu varmasti myös hyvin. 

4 kpl panineja

8 Fazer Puikula Kaurapaahto -leipää

Basilikatahna:

1 iso tuore basilika
1 dl öljyä
2 valkosipulinkynttä
suolaa pippuria

Väliin:

ilmakuivattua kinkkua
2 tomaattia viipaleina
juustoa, itse käytin valmiita Salaneuvos-viipaleita

Muussaa basilika morttelissa öljyn ja valkosipulin kanssa. Lisää suolaa ja pippuria. Voitele leipien pinnoille kevyesti basilikatahnaa ja lisää väliin kinkku, tomaattia ja juustoviipaleita. Paista leivät kevyesti. Seuraa, ettei pinta pala. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti