Tämän ja glögikakun vein töihin töiden loppumisen johdosta. Täyte on sama kuin parin vuoden takaisessa
joulupäivän täytekakussa. Koristeluideoita
Elämä makeaksi -blogista. Päällinen ja koristeet ovat kokonaan marsipaania. Päärynoiden keittämisessä käytettävät kanelitangot voi myöhemmin hyödyntää esimerkiksi jouluisessa kukkaistutuksessa!
Todella kaunis ja jouluinen kakku. Hyvä idea hyödyntää kaikki ainekset, vaikka sitten koristeluissa :D Iloista ja maistuvaa uutta vuotta 2011!
VastaaPoistaTervehdys, Maija!
VastaaPoistaLöysin tämän sivustosi vihdoinkin. Aina kun olen tätä etsinyt, olen unohtanut sivun nimen ja yrittänyt epätoivoisesti esim hakusanoilla Maija + pippuri... Hienot sivut. Löytyisikö niiltä muutama myös painonhallinnan kannalta sopiva ohjekin?
Terv. Suvi-täti
Kiitos! Taidan vain päivitellä blogia vähän turhan harvoin :) painonhallintaan sopivia ohjeita voisi alkaa kehitellä, laitetaan mietitintämyssyyn ;)
VastaaPoista