lauantai 19. kesäkuuta 2010

Caipirinha Cheesecake



Nyt taisi löytyä uusi suosikkihyydykekakku. Caipirinha-juustokakku on sopivan kirpeä ja aidon kerman kanssa aivan täydellinen... suosittelen! Ohje on (hieman mukaillen) Santa Marian sivuilta.

150 g Digestive-keksejä
50 g voita

Täyte

1 pussi Caipirinha Drink Mix 50 g
200 g Philadelphia-juustoa
4 dl kuohukermaa
3 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
4 liivatelehteä
1/2 dl kylmää vettä

Koristelu:

tuoreita marjoja ja hedelmiä

1. Murskaa Digestive-keksit tehosekoittimella. Sulata voi ja sekoita joukkoon keksimurut. Levitä seos irtopohjavuokaan (halkaisija 20 cm), jossa on leivinpaperi pohjalla.
2. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään drinkmix, Philadelphia-juusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Lisää joukkoon kermavaahto. Kiehauta vesi ja sulata liivatelehdet veteen. Kaada liivateseos ohuena nauhana täytteeseen koko ajan kevyesti sekoittaen.
3. Levitä täyte vuokaan ja laita juustokakku pakastimeen vähintään 4 tunniksi. Ota kakku pois pakastimesta noin 30 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele hedelmillä ja marjoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti