torstai 1. heinäkuuta 2010

Valmistujaiset

Opinnot ovat ohi ja sen kunniaksi pienet valmistujaisjuhlat.


Kahvipöydässä kasvispiirakkaa, kinkkuvoileipäkakku, ruisnappeja savuporotäytteellä, caipirinha-juustokakku, banoffee-kakku, brita-kakku vadelmatäytteellä, suklaakakku appelsiinituorejuustotäytteellä, lusikkaleipiä sekä täytekakku, jonka sisällä oli kokonaisia mansikoita.



Marsipaanikoriste. Elämäni ensimmäinen ihmishahmo... opin ainakin sen, että kuivumisaika on oleellisessa roolissa. Ensimmäinen versio painui iloisesti kasaan ja liekö sitten härkäluonteen perimmäisiä kirouksia, mutta periksi ei voi antaa ja tein uuden koristeen, jonka annoin kuivua (omasta mielestäni) tarpeeksi kauan. No, osoittautui, että kolmekaan päivää ei riitä ihmishahmon kuivattamiseen ja tämäkin proviisori painui hieman lyttyyn ja lopulta kellahti kakun päälle, mutta onneksi vasta juhlien lopussa!


Illalla oli suolainen pöytä: lihapullia, karjalanpiirakoita, munavoita, ruisnappeja savuporotäytteellä, palvattua hirvenpaistia, lohta, sienihyydyke, italiansalaattia, broileri-pastasalaatti, vihreä salaatti, fetajuusto, punasipuli, oliiveja sekä patonkia. Juomina olutta ja viiniä sekä alhokolitonta boolia.



Myöhemmin hieman konjamiinia ja likööriä :)


Kiitos kaikille juhlijoille!

3 kommenttia: