sunnuntai 29. elokuuta 2010

Banaani-rusinakakku


Tämä kaunis vuoka on lahja maailman parhailta ystäviltä ♥ Ohje on kirjasta Pipareista pitsikakkuun.

150 g voita
3 dl sokeria
2 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 tl suolaa
1 tl inkivääriä
1 tl neilikkaa
1 tl kanelia
5 ruskeapilkkuista banaania
2 dl rusinoita


1. Voitele ja korppujauhota 2 l kakkuvuoka. Sekoita kuivat aineet keskenään.
2. Vaahdota huoneenlämpöinen rasva ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten joukkoon. Lisää kuivat aineet sihdin läpi massaan vuorotellen soseutettujen banaanien kanssa, sekoita myös rusinat joukkoon.
3. Kaada massa vuokaan ja paista kakku 175 asteessa uunin alatasolla noin 60 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Herkulta näyttää ja ihana vuoka. Tuuppa käymään, sulle on jotain blogissani;)

    VastaaPoista