sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Halloween 2010

Mistä on hyvät bileet tehty? Vähän viiniä, paljon naurua ja ihania ystäviä. Viikonloppu meni mukavissa merkeissä, kun juhlittiin halloweenia ja tupaantuliaisia.



Löytyi vihreää salaattia, fetajuustoa, homeista patonkia, valkosipulilevitettä, mätäsalaattia, verisia nakkisormia, vuohenjuustoa, lihapullia (unohtui kuvasta), homeista kasvispiirakkaa ja aivo-kakku. Hyytelöaivot-muotti on Bake & Party -verkkokaupasta.

Patongit on sivelty värjätyllä vedellä ja perunasalaattiin lurautin myös vähän vihreää väriä. Aivokakussa on caipirinha-kakun täyte.

Vinkki! "Aivot" irtoavat hyvin vuoasta kun sen voitelee kunnolla ruokaöljyllä. Helpoiten se onnistuu kaatamalla pari ruokalusikallista öljyä vuokaan ja heiluttelemalla öljy ympäriinsä. Lopuksi ylimääräisen öljyn voi valuttaa pois.

3 kommenttia:

  1. Mahtavat Halloween-tarjoilut! tuo aivokakku on aikas karmea ilmestys :D kuulostaa täytteestä päätellen tosin hyvältä siitä huolimatta =)

    VastaaPoista
  2. Riittääkö kakun täyte sopivasti aivomuottiin? :)

    VastaaPoista
  3. Riittää hyvin! Vastaus taitaa tosin tulla vähän myöhässä. Pahoittelut!

    VastaaPoista